2016. október 31., hétfő

Egy nem-zombikobold kitálal! Végre feltárul az igazság!


Mindannyian tudjuk, hogy a világot titkos hatalmak irányítják, és ezek a hatalmak néha összecsapnak egymással. Ma egy nevét és arcát nem vállaló nem-zombikobolddal interjúztunk, aki elmondása szerint saját fajtájának kormányhivatalánál dolgozik. Amiért most megszólal, hogy figyelmeztessen egy közelgő tragédiára: kormánya ma éjjel támadást intéz a zombikoboldok által lakott Belső Föld ellen!


(pinterest.com)
Az emberek egy része még mindig tudatlanságban él, és a Belső Föld elméletét puszta kitalációnak vélik. Hogyan írná le ezeknek az embereknek ezt a helyet és a lakóikat?
Bár egyre több bizonyíték van rá – amit persze a tudósok, régészek és történészek egyaránt elhallgatnak, vagy elhallgattatják őket -, hogy a Belső Föld létezik, sokan még valóban tagadják a létezését. A Belső Föld – mindezt csak beszámolókból tudom, mert jómagam még sosem jártam ott – ugyanúgy néz ki, mint a Külső Föld, csak belül van. Ha valaki tudni szeretné, hogy néz ki egy zombikobold, nézzen csak meg egy nem-zombikoboldot, és képzelje el őt több napos, hetes hullaként. Nem összekeverendők a zombi-de-nem-koboldokkal, akik a hegyi temetőkben élnek.

Mi a véleménye arról, hogy sokan a nem-zombikoboldokban sem hisznek?
Nonszensz feltételezés. Hogyan adhatnék interjút, ha nem léteznék?

Azzal keresett meg minket, hogy szeretne beszámolni a világnak erről a súlyos eseményről. Mire számíthatnak pontosan a zombikoboldok, milyen veszély fenyegeti őket?
Ó, nem hinném, hogy veszélyben lennének. Csak alkalmas halloween party helyszínt keresnek. Tavaly lerohanták a földönkívüli koboldzombik egyik üdülőközpontját, azelőtt meg bebújtak valami Fiókba. Ez elég rosszul sikerült, mindent tönkretettek, csak egy Objektív maradt.

Hogyan tervezik lerohanni a Belső Földet?
Természetesen a metróalagutakon keresztül. Ma már minden felvilágosult lény tisztában van vele, hogy a metróalagutak titkos járatokon keresztül összekötettésben vannak egymással, így gyakorlatilag bárki bárhová eljuthat rajtuk keresztül. A nem-zombikoboldok serege már reggel elindult a csak beavatottak számára ismert Északi Pályaudvarról, és téridő manipulációval, a Belső Földnél használatos BFNZK időzóna szerint este tízre érkeznek meg a Déli Sarkhoz, ahol ugye a Belső Föld bejárata található.

(https://transienteye.com)

Miért döntött úgy, hogy beszámol nekünk minderről?
Inkább ez, mint a túlóra, elég sok a munka ilyenkor nálunk.

A ma esti akció milyen hatással lesz az emberiségre?
Abszolút semmilyen hatással nem lesz, semmit sem vesznek majd észre belőle.


Köszönjük a válaszokat! Kedves Olvasóinktól pedig várjuk a beszámolókat: ha semmit sem vesznek észre az egészből, írják meg nekünk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése